Review: The BIGGEST Little Farm

Gepubliceerd op 26 juni 2019 om 14:49

The Biggest Little Farm is een prachtig verhaal over de natuur zijn werk laten doen. Het verhaal van een echtpaar dat de stad heeft verlaten om te kiezen voor een vrij leven als boer. De reden daarvoor; hun geadopteerde hond.

 

De film spreekt voor zichzelf en is zeker een aanrader, je blijft geboeid door de inhoud en je gevoel neemt het van je over! De samenwerking tussen de organismen zit zo geweldig in elkaar en laat zien dat het kan; samen leven met de natuur! En daarvoor is veel geduld nodig.

 

In de film komt dan ook heel erg naar voren hoe het geduld van de mens op de proef wordt gesteld. Er is sprake van overgeven aan de natuur, iets wat de mens niet goed kan. Geduld is dan ook niet voor niets een schone zaak... En de beloning van veel geduld is duidelijk te zien in deze film; een flinke oogst, elke jaar opnieuw. Maar hoe lang het duurde? Daarvoor moet je de film toch echt wel zelf kijken.

 

Ben je nu benieuwd naar de film? Bekijk dan ook eens de onderstaande trailer of ga naar thebiggestlittlefarmmovie.com voor meer informatie! En echt; het is een AANRADER!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.