About me

Hee, welkom op mijn blog. Leuk dat je er bent! 

 

Mijn naam is Joël, 29 jaar oud (op 12 april al zelfs 30...) en getrouwd met mijn prachtige vrouw Tessa. Sinds kort hebben mijn vrouw en ik weer een prachtige dochter ontvangen. Samen, als gezinnetje (man, vrouw en 3 kids), wonen we in een rijtjes woning waar ik gelukkig een tuin mag hebben. 

 

Als baan mag ik mezelf een trotse docent in de groene ruimte noemen. Samen met mijn leerlingen ga ik naar buiten om bijvoorbeeld een moestuin aan te leggen (en te onderhouden) maar ook maak ik, samen met de leerlingen, hele gave dingen. In mijn werk komen eigenlijk best wat 'DIY's' voorbij... Maar nu komt er een groot nieuw avontuur aan. Ik ga volledig voor mezelf beginnen. Geen vastigheid meer, alleen nog maar telen, telen en telen. En dan heb ik het vooral over moestuinen voor inkomen maar ook zeker voor de interesse. 

 

Naast deze baan ben ik ook graag buiten en geniet ik graag van het zelf opkweken van planten. Vooral bijzondere planten vind ik erg leuk om te kweken. Op mijn blog zul je dan ook veel artikelen vinden over het kweken van verschillende planten. Naast mijn interesse voor planten mag ik ook graag koken en bezig zijn met hout (bijvoorbeeld meubels). Ik heb nogal veel projecten die ik graag uitvoer/zou willen uitvoeren. Al met al zijn dat best wat hobby's die ik uitoefen. En nu zijn al die hobby's gecombineerd in één blog. 

 

Ga je ook mee op ons avontuur in de teelten die we doen en wat we verder doen?

 

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd op thediyoutside.nl? Volg me dan op Instagram, Twitter of Facebook.