Weer begonnen met de The DIY Outside

Gepubliceerd op 30 augustus 2021 om 19:56

Na 4 jaar is het weer tijd om te beginnen met de The DIY Outside. Het stond de laatste 4 jaar op een laag pitje en ik was van plan om er mee te stoppen. Maar toch heb ik besloten om er weer mee bezig te gaan. 

 

De afgelopen 4 jaar heb ik veel dingen mogen meemaken. Zo ben ik ondertussen vader geworden van 3 prachtige kinderen, hebben mijn vrouw en ik een groenteteelt bedrijf opgestart in onze woonplaats en zijn we ook nog begonnen met het veredelen van aardappels. Kortom; er is veel gebeurd in de afgelopen 4 jaar. 

 

Ik ben niet bewust gestopt met het schrijven van artikelen. The DIY Outside was niet altijd meer iets waar ik zin in had. Het was soms best wel wat werk om de artikelen te schrijven en de foto's toe te voegen en alles. Maar ik ben gaan inzien hoe vaak sommige van mijn artikelen werden gelezen, en ook het aantal bezoekers als advertentie inkomsten begon toe te nemen. (Het kost nog steeds meer dan het oplevert). Maar het motiveerde me wel weer om aan het schrijven te gaan.

 

De komende periode kunnen jullie meerdere artikelen van me verwachten. Ik zal wat vertellen over het bedrijf van mij en mijn vrouw (zie de afbeeldingen voor het logo). Ook zal ik meer recepten met jullie delen, die mijn vrouw en ik ook voor het bedrijf schrijven. En natuurlijk zal ik ook weer meer ingaan op het kweken van je eigen gewassen, bomen uit zaden van gekochte vruchten en natuurlijk nog het stekken van plantmateriaal. 

 

Kortom; er komen veel mooie artikelen aan en ik hoop dat je er van geniet!

Het logo van het groenteteeltbedrijf van mij en mijn vrouw

Het veredelen van de aardappels

Een sneakpeak van een lekker gerecht

Reactie plaatsen

Reacties

nixerosse
6 maanden geleden

Hey, those aiming to understand the essence of ongoing events! Our channel displays reality without censorship, changing our world. Join and unravel the truth!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

nixerosse
6 maanden geleden

Greetings, truth-seekers! Dive into the world of uncensored combat through our Telegram channel. Discover the shocking reality that shapes our global events.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

nixerosse
6 maanden geleden

Hello, truth-seekers! Challenge the norm with our Telegram channel's uncut, uncensored videos offering a unique outlook. Experience the unvarnished reality.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Annazen
4 maanden geleden

It's going to be finish of mine day, except before end I am reading this impressive paragraph to increase my know-how.
look also at my pages and give a rating

XEvil is an easy, quickly and effortless system for absolutely automatic recognition and bypass with the vast majority of captchas (CAPTCHAs), with no require to attach any 3rd-get together products and services.

The program almost completely replaces products and services including AntiGate (Anti-Captcha), RuCaptcha, DeCaptcher and Many others. Simultaneously, it considerably exceeds them in recognition velocity (10 times or maybe more) and is absolutely free of charge.

https://ensinodepsicologia.com.br/wiki/index.php/Why_You_Need_Windows_7 fast indexing
https://www.pixelsurge.net/believe-in-your-speedyindex-google-skills-but-never-stop-improving/ google news fast indexing

@d@=