About me

Hee, welkom op mijn blog. Leuk dat je er bent! 

 

Mijn naam is Joël, 25 jaar oud en getrouwd met mijn prachtige vrouw Tessa. Samen wonen we gezellig in een klein appartement waar er eigenlijk niet zoveel ruimte is voor DIY's (Do It Yourself). Maar toch krijgen we het voor elkaar om toch DIY's te blijven maken.

 

Als baan mag ik mezelf een trotse docent in de groene ruimte noemen. Samen met mijn leerlingen ga ik naar buiten om bijvoorbeeld een moestuin aan te leggen (en te onderhouden) maar ook maak ik, samen met de leerlingen, hele gave dingen. In mijn werk komen eigenlijk best wat 'DIY's' voorbij...

 

Naast deze baan ben ik ook graag buiten en geniet ik graag van het zelf opkweken van planten. Vooral bijzondere planten vind ik erg leuk om te kweken. Op mijn blog zul je dan ook veel artikelen vinden over het kweken van verschillende planten. Naast mijn interesse voor planten mag ik ook graag koken en bezig zijn met hout (bijvoorbeeld meubels). Ik heb nogal veel projecten die ik graag uitvoer/zou willen uitvoeren. Al met al zijn dat best wat hobby's die ik uitoefen. En nu zijn al die hobby's gecombineerd in één blog. 

 

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd op thediyoutside.nl? Volg me dan op Instagram, Twitter of Facebook.